PUJADA A PEU A MONTSERRAT

papam

PUJADA A PEU A MONTSERRAT

papam

La PAPAM és un temps i un lloc significatiu i engrescador que convida a compartir l’esforç, l’amistat i el servei, fent el camí cap a Montserrat, que és el símbol de la nostra fe i de Catalunya. 

Pujar a Montserrat és una experiència de reflexió i de pregària festiva, per viure moments amb totes les Salles de Catalunya.

La nostra finalitat davant la PAPAM és aconseguir la màxima participació per tal que hi hagi una millora en la fundació Proide. Aquests diners, aniran destinats a les escoles del tercer món, aquest any concretament a Togo.

 

Es vol aconseguir una participació igual que en els anys anteriors ja que és una activitat de peregrinació i  interessant per a tothom.

 

PCL

El nostre principal objectiu per aquesta campanya, és aconseguir participants que vulguin formar part de la PAPAM que anys enrere es feia a Montserrat. Aquest any, la Covid-19 no ens permet anar a Montserrat, però ens deixa l'oportunitat de repensar-la per tal de continuar amb l'essència de la peligrinació i del compartir. És per això que aquest any s’ha decidit portar a terme a les ermites més properes de les escoles. Per aquest motiu la Salle Manlleu farà la caminada a Lurdes de Manlleu.

PUJADA CAMINANT A LURDES

altres papams 

 

PAPAM 2017

PAPAM 2012

PAPAM 2020

Encara ser un any difícil, la PAPAM es va realitzar virtualment